Přeskočit na obsah

Volné pozice

Našli jsme pro vás 25 volných pozic:

BUSINESS ANALYST

Pokud vás baví pracovat na zcela nových věcech a orientujete se v rámci firemních procesů, jste náš člověk.

Hledáme parťáka na pozici BUSINESS ANALYTIK, který bude společně s námi rozmotávat klubíčka problémů a hledat z nich nejlepší cestu ven, ale také měnit vize ve skutečnosti

Praha hl.m.

Praha hl.m.

Phoenix

Phoenix

IT SECURITY SPECIALIST

Do nově vzniklého týmu hledáme kvalifikovaného IT Security Specialistu. Jako IT Security Specialist budete hrát klíčovou roli při identifikaci a eliminaci potenciálních bezpečnostních rizik v IT a při implementaci nezbytných kontrol přes různé systémy a sítě.

Praha hl.m.

Praha hl.m.

Phoenix

Phoenix

BACKEND DEVELOPER - PHP

Hledáme backenďáka, který bude zodpovědný za vývoj backendu a implementaci rozhraní API. Pojď nám pomoct s rozvojem platformy, která je postavená na PHP 8.2, MariaDB, RabbitMQ a Elasticsearch.

Hledáme někoho, kdo nám pomůže s rozvojem naší monolitické platformy a přispěje k tomu, že jí jednoho dne budeme schopni začít dělit na menší části.

Nejste přímo z Prahy? Nevadí. U této pozice je možnost pracovat full remote.

Česká republika

Česká republika

BENU

BENU

SPECIALISTA CENOTVORBY RX

Obsazujeme pozici Specialista cenotvorby RX, který bude mít pod palcem vytváření a implementaci cenové strategie léků na předpis.

Praha hl.m.

Praha hl.m.

BENU

BENU

Vedoucí směny pro e-shop

V rámci e-commerce oddělení obsazujeme pozici Shift leader e-shopu jehož hlavní aktivitou bude zajištění plynulého chodu směny, organizace práce týmu a s tím spojené nezbytné aktivity. Pozice je určena pro proaktivní osobnost s přirozenou autoritou a především chutí být nejen šéfem ale také kolegou, který umí jít příkladem svému týmu.

Praha hl.m.

Praha hl.m.

BENU

BENU

PRICING MANAGER

Na pozici PRICING MANAGER hledáme kolegu, který si převezme kompletní řízení cenové strategie včetně dalšího rozvoje spolu s vedením týmu specialistů. Pozice je ideální pro někoho, kdo umí analyticky přemýšlet.

Praha hl.m.

Praha hl.m.

BENU

BENU

INTERNÍ LEKTOR - LÉKÁRNÍK

Jirka a Hanka do svého hvězdného 🌟 Learning & Development týmu hledají INTERNÍHO LEKTORA - LÉKÁRNÍKA

Máte rádi komunikaci se zákazníky a umíte jim hledat to nejlepší možné řešení? Jste odhodlaní předávat s nadšením své zkušenosti našim kolegům, nevadí Vám při své práci 3x týdně cestovat a jste přesvědčeni, že chuť učit se by měla odrážet reálný zájem o rozvoj, a ne jen uvedenou dovednost v CV? Pojďte #podnasekridla naskočit do rozjetého vlaku. Proč? Protože, jak by řekl náš Jirka: "Vzdělávání musí být zábavné, ale ne pro zábavu."😊

Praha hl.m.

Praha hl.m.

BENU

BENU

KEY ACCOUNT MANAGER - PHARMA SERVICES

Do našeho  Phoenix  týmu hledáme nového člena na pozici Key Account Manager pro konsignační a servisní sklady. 

Praha hl.m.

Praha hl.m.

Phoenix

Phoenix

REGIONÁLNÍ MANAŽER - Olomouc a Brno

Uvažujete v blízkém horizontu o profesní změně?

Naše prosperující síť lékáren BENU hledá zkušeného lídra pro pozici Regionálního manažera/manažerky. Pokud máte prokazatelné zkušenosti s provozem, jste zvyklý na denní bázi pracovat s lidmi v terénu a úspěšně jste vedli týmy máme pro vás ve střednědobé budoucnosti skvělou příležitost. Můžete se stát klíčovým členem naší rostoucí organizace v lokalitě Morava (Olomouc a Brno)



Moravskoslezský kraj

Moravskoslezský kraj

BENU

BENU

PRÁVNÍK/COMPLIANCE MANAGER

Do týmu právního oddělení hledáme kolegu nebo kolegyni na pozici Právník/Compliance Manager, který chce vstoupit do dynamického světa práva a dodržování předpisů. Nabízíme příležitost stát se klíčovým členem našeho týmu a rozvíjet své dovednosti v oblasti práva a Compliance.

Praha hl.m.

Praha hl.m.

Phoenix

Phoenix

OPERÁTOR/KA ZÁKAZNICKÉHO CENTRA

Pro oddělení zákaznické podpory Phoenix, hledáme komunikativního člena týmu, jehož hlavním záběrem bude realizace telefonických objednávek lékáren, vyřizování jejich dotazů a požadavků ve spolupráci s dalšími odděleními. Pokud hledáte práci ve fajn kolektivu a rádi komunikujete s lidmi, tak jste na správném místě.

Praha

Praha

Phoenix

Phoenix

ONLINE CONTENT SPECIALIST - FARMACEUT

Hledáme kvalifikovaného farmaceuta s vášní pro digitální svět, který se připojí k našemu týmu jako Online Content Specialist. Tato role je ideální pro farmaceuta, který hledá příležitost rozšířit své profesní působení mimo tradiční lékárenskou praxi a vstoupit do dynamického světa online obsahu a digitálního obchodu, aniž by ztratil možnost uplatnit své odborné znalosti přímo v praxi. Hlavní zaměření této pozice je na online agendu.

Brno

Brno

BENU

BENU

CRM MANAGER

Do marketingového týmu hledáme zkušeného CRM Managera, který zastřeší efektivní využití zákaznických dat a koordinaci komunikačních kampaní. Definice struktury profilu zákazníka, jejich segmentace a následné personalizované kampaně - nejen tyto výzvy budou čekat na nového kolegu.

Praha hl.m.

Praha hl.m.

BENU

BENU

INTERNÍ AUDITOR

Do týmu interního auditu hledáme vhodného kandidáta na pozici INTERNÍ AUDITOR se zaměřením na zefektivnění procesů.

Praha hl.m.

Praha hl.m.

Phoenix

Phoenix

SAP KEY USER

Do našeho týmu financí hledáme specialistu na roli SAP KEY USER. Pokud chcete zajišťovat systémovou správnost a baví vás finanční reporting, přidejte se k nám.  

Praha hl.m.

Praha hl.m.

Phoenix

Phoenix

SPECIALISTA CENOTVORBY (volně prodejný sortiment)

Obsazujeme pozici Specialista cenotvorby OTC, který bude mít pod palcem vytváření a implementaci  cenové strategie volně  prodejných přípravků.

Praha hl.m.

Praha hl.m.

BENU

BENU

SPECIALISTA GROUP REPORTINGU A METODIKY

Do týmu financí hledáme nového člena týmu na pozici Specialista group reportingu a metodiky. 

Praha hl.m.

Praha hl.m.

Phoenix

Phoenix

SPECIALISTA TECHNICKÉHO ROZVOJE

V BENU provozujeme retailovou síť v počtu 250 a více lékáren napříč republikou. Abychom zajistili její bezproblémový provoz, tak hledáme Specialistu/ku technického rozvoje, který/á bude aktivní zejména v přípravě projektů rekonstrukcí a otvírání nových lékáren.

Praha hl.m.

Praha hl.m.

BENU

BENU

PROJEKTOVÝ MANAŽER

Rozšiřujeme projektový tým a hledáme kolegy, kteří nám pomohou s projekty napříč společností různého charakteru a komplexity. Většina se jich dotýká oblasti IT, a proto oceníme když budete mít za sebou i nějaký IT projekt. Máte chuť vyhrnout si rukávy a pustit se do toho s námi? Certifikátem Prince 2 nepohrdneme.

Praha hl.m.

Praha hl.m.

Phoenix

Phoenix

JUNIOR CATEGORY MANAGER

U nás v BENU roste nejen počet lékáren, ale také počet marketingových nadšenců, kteří mají chuť podílet se na rozvoji produktového OTC portfolia. Jestli si rozumíte s objemnými Excel tabulkami, baví Vás data a mimo to jsou Vám blízké lékárenské produkty, pak by Vás práce s našem týmu měla naplňovat. :-) 

Nevadí nám, pokud jste teprve na začátku své kariéry. Směrodatné je pro nás to, že se dobře orientujete ve farmacii, která je pro Vás srdcová záležitost. 

Praha hl.m.

Praha hl.m.

BENU

BENU

Třeba hledáme právě vás!

Napište nám o jakou pozici máte zájem.

Přetáhněte soubor sem,
nebo klikněte na odkaz nahrát soubor